születésnapi akció

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

Multifokális és beltéri szemüveglencsék  -40% kedvezménnyel!

Egyfókuszú szemüveglencsék -30% kedvezménnyel!

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kezdje az új évet díjtalan látásvizsgálatunkkal:

Kedd:                 12:00 – 18:00

Csütörtök:        12:00 – 18:00

 

Időpontfoglalás: 06 30 680 5309;  06 23 746 034

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5140″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Egyszerre két, esetleg három szemüveget is használ?

Egyet távolra, egyet olvasáshoz, esetleg egyet külön a számítógéphez? Mindig keresnie kell, figyelni, hogy önnél legyen az összes?

Ennek most vége!

Rendeljen multifokális szemüveget most -40% kedvezménnyel és lásson tisztán, élesen minden távolságra egy szemüveggel!

A multifokális szemüvegben távolra, közelre, sőt még a köztes távolságra is tökéletesen fog látni, megkönnyítve ezzel mindennapjait!

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5139″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

A beltéri munkaszemüveg lencséket irodai munkavégzéshez, illetve egyéb beltéri munkavégzéshez ajánljuk. Ezek a lencsék jobb látásélességet biztosítanak, ha munkája során gyakran kell váltogatni tekintetét a monitor, a billentyűzet és a környezete között.

Rendeljen most beltéri munkaszemüveg lencsét -40% kedvezménnyel!

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5138″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Rendeljen egyfókuszú szemüveget most -30% kedvezménnyel!

A digitális szemfáradság napjainkban már általánosnak mondható tünetegyüttes: szemszárazság, fejfájás, fényérzékenység, romló látásminőség sötétedés után…

Amennyiben Ön is tapasztalta már ezeket a tüneteket, akkor a Hoya Sync szemüveglencsék jelenthetik Önnek a megoldást, melyet kifejezetten digitális eszközök használatához fejlesztettek ki.

Nem csak ez a lencse, hanem bármilyen más egyfókuszú lencse rendelhető akciónk keretein belül, legyen az vékonyított, fényre sötétedő, napszemüveglencse, polarizált napszemüveglencse…  Ne feledje, minden -30% kedvezménnyel!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5151″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az akció csak komplett szemüveg készítése esetén vehető igénybe!

Akció érvényes: 2020.01.02. – 2020.02.29.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]