Napszemüvegek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Napszemüvegek 

 

Napszemüveg trend

Napszemüveg kínálat

 

 

Napszemüveg esetén a divat mellett a legfontosabb a 100%-os UV védelem és a polarizáció.

A napsugárzás ultraibolya tartománya nemcsak bőrünket, hanem szemünket is károsítja, ezért ahogy napozáskor védjük bőrünket különböző naptejekkel, úgy a szabadban szemünk védelméről is gondoskodnunk kell.

Szemünk a látható fény tartományába tartozó különböző hullámhosszú (kb. 800- 400 nanométer) sugárzást érzékeli. Az ennél rövidebb hullámhosszú sugárzást szemünk már nem érzékeli, itt találhatóak az ultraibolya, a röntgen és a gamma sugarak. Ezek ellen védekezni kell!  Az UV-A és UV-B sugarak csak hullámhosszban térnek el egymástól. A kisebb hullámhosszú UV-B sugárzás (kb. 320-380 nm) a veszélyesebb, szemgyulladást, bőrhólyagosodást, bőrrákot okozhat. A hosszú időn át ható ultraibolya sugárzás növelheti a szürkehályog kialakulásának kockázatát.

Szemünk védelmét olyan napszemüveggel tudjuk biztosítani, ami kiszűri az UV-A és UV-B hullámhossz tartományt, ezt a napszemüvegeken UV 400 felirattal igazolják. Ha hosszabb időt töltünk a szabadban, ajánlatos ilyen napszemüveg viselése.

A különböző felületekről (úttest, vízfelszín, autó szélvédője) visszaverődő, vakító fény kiszűréséhez olyan napszemüvegre van szükség, mely az UV sugárzás mellett, a visszaverődő fénysugarakat is megszűri. Ezek a polarizált lencséjű szemüvegek.

Természetesen az általunk forgalmazott napszemüvegek mindegyike 100% UV védelemmel rendelkezik. Különböző stílusok, színek, tükrös lencsék, sportos fazonok is megtalálhatók széles választékunkban:

 

  • Gyerek polarizált napszemüvegek 2.990 Ft
  • Felnőtt UV szűrős napszemüvegek: Toxic, Avanglion, Ozzie: 2.990 – 9.990 Ft
  • Felnőtt polarizált napszemüvegek : Toxic, Polar View: 4.990 – 7.990 Ft
  • Felnőtt polarizált napszemüvegek:  Avanglion, Ozzie, Polar Glare: 16.990 Ft
  • Női UV szűrős napszemüvegek: AbOriginal, Sover,Valentin Yudashkin:14.990 – 26.990
  • Ray Ban napszemüvegek: 31.990 – 54.990 Ft

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]