Beltéri és munkaszemüveg lencsék

A megfelelő eszközök hatékonyabbá, pontosabbá tehetik a munkavégzést. Egy jól kiválasztott munkaszemüveg lencse extra támogatást jelent a mindennapi munka során, hiszen úgy fejlesztették ki őket, hogy a közeli és köztes távolságokban végzett tevékenységek során kényelmesebbé tegyék a munkát:

 

Mit nyújtanak Önnek a Hoya beltéri és  munkaszemüveg lencséi?

 

 

  • Szélesebb közeli és köztes látómezőket a progresszív lencsékhez képest
  • Nagyobb látáskomfortot és természetes testtartást a közeli és köztes távolságokban végzett tevékenységek során
  • Kevesebb fejmozgást, nyugodt látást és a digitális szemfáradtság csökkenését

 

 

 

Multifokális lencsék esetén a távoli dioptriából kiindulva a lencsén lefelé haladva fokozatosan jutunk el az olvasó dioptriáig, a széles távoli mezőhöz képest a köztes és az olvasórész szélessége fokozatosan csökken.

Beltéri és munkaszemüveg lencsék esetén a köztes dioptriából indulunk és jutunk el a széles olvasórészhez. Ennek eredményeképpen előre tekintéskor a lencse típusától függően akár 5-6 méterig is élesen láthatunk, miközben monitorunkat, irodai asztalunkon lévő jegyzeteinket is tisztán láthatjuk.

Ezeket a lencséket nem csak irodai környezetben, de otthon a konyhában, különböző közeli tevékenységeknél, hobbiknál, barkácsolásnál, de akár még a kertben is remekül használhatjuk.

 

Különböző beltéri és munkaszemüveg lencse közül választhat:

 

 

SUPEREADER: A hagyományos olvasószemüvegeknél jóval nagyobb látótávolság.

Olvasó távolságtól akár 1 méterig – kényelmesen belátjuk íróasztalunkat.

HOYALUX WORKSMART ROOM: Azoknak, akik sokat ülnek a számítógép előtt, de szeretnének egy kicsit távolabbra – 3-4 méterig – is élesen látni.

HOYALUX WORKSTYLE BUSINESS: Tökéletes választás azoknak, akik még szélesebb látómezőt szeretnének – pl. többféle távolságra lévő digitális eszközzel dolgoznak – akár 4 méterig.

HOYALUX ID WORKSTYLE 3: Az egyetlen személyre szabott munkaszemüveg lencse.

Tökéletes választás, ha munkánk során gyakran kell fókuszt váltani a különböző eszközök, távolságok között.

A  beltéri és munkaszemüveg lencsék tehát nem helyettesítői, hanem hasznos kiegészítői a progresszív (multifokális) lencséknek, hiszen ez a két lencsetípus más-más tevékenységekhez és távolságokra biztosít megfelelő megoldást.

Keressen Bennünket és mi segítünk kiválasztani a legtökéletesebb megoldást!