Szemüveglencsék digitális eszközökhöz

Az okostelefonok, számítógépek, tabletek, laptopok és más digitális képernyők világában a legtöbb ember napi 8-10 órát tölt digitális eszközök előtt. Már mindenki hallott a képernyők által kibocsájtott kék fény káros hatásairól, ami nemcsak a felnőtteket és a kamaszokat, de már az általános iskolásokat is érintő probléma.

Előzze meg a problémát, rendelje szemüvegét kék fényszűrő réteggel!

SZEMÜVEGLENCSÉK DIGITÁLIS ESZKÖZÖKHÖZ

ÉS IRODAI MUNKÁHOZ

-25% KEDVEZMÉNNYEL!!

Az akcióban részt vevő temékek:

  • BlueControl réteggel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék
  • SYNC III szemüveglencsék
  • Beltéri (munka-) szemüveglencsék

A BlueControl a Hoya prémium felületkezelése, amely a digitális eszközök által kibocsájtott káros kék fény szűrésére szolgál. A BlueControl réteg plan (azaz dioptria nélküli) lencsékre is elérhető, így azok is élvezhetik védelmét, akiknek nincs szükségük korrekcióra.

A SYNC III lencséket a digitális képernyők kihívásaihoz tervezték. Normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így a lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

A Hoya beltéri (munka-) szemüveglencséit irodai munkavégzéshez, illetve egyéb beltéri munkavégzéshez fejlesztettek ki. Ideális választást jelentenek minden olyan tevékenységhez, amely éles látást igényel a közeli és középtávolságokra.

Az akció csak komplett szemüveg készítése esetén vehető igénybe.

Az akció időtartama: 2021.szeptember 1. – 2021. október 31.