[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nyereményjáték – 2018 Futball World Cup

Játékszabály és Adatkezelési hozzájárulás

 

 1. Játék menete: Minden nap 12.00 óráig kiválasztunk egy következő napi mérkőzést, aminek a végeredményét kell megtippelni. A kiválasztott mérkőzést az Érdi Optika Facebook oldalán megosztjuk. A megosztás lájkolása után, a bejegyzés alatt, kommentben lehet tippelni, mindig a mérkőzés napján 12 óráig.  A helyesen tippelők között minden nap kisorsolunk 1 db 5.000 Ft-os vásárlási utalványt. A játékban minimum 10 alkalommal résztvevők között a játék végén kisorsoljuk fő díjunkat: 1 db 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt.

 

 1. A játékban NEM vehetnek részt:

 

 • 18 éven aluliak
 • Az Érdi Optika dolgozói és családtagjai

 

 1. A részvétel feltétele:
 • A mérkőzés napján 12 óráig az adott mérkőzésre vonatkozó tipp küldése és a bejegyzés kedvelése.
 • Részvétellel a Nyereményjáték – 2018 Futball World Cup Játékszabályzat és Adatkezelési Hozzájárulás elfogadása

 

 1. A sorsolás menete:

A helyesen tippelők között a mérkőzés másnapján 9.00 órakor kisorsoljuk a nyertest, akit privát üzenetben értesítünk és nevét, mint nyertest megosztjuk az Érdi Optika Facebook oldalán.

 

 1. Adatvédelmi nyilatkozat és hozzájárulás

A játékban való részvétellel hozzájárulását adja, hogy adatait és tippjeit a játék végéig tároljuk, ha nyertesként kisorsolásra kerül, nevét nyilvánosan közzé tegyük az Érdi Optika Facebook  oldalán, mint nyertest. Adatait harmadik fél részére nem adjuk ki. A játék végén a játékkal kapcsolatban nyilvántartott adatait töröljük.

 

 1. A játékból kizárásra kerül:
 • Aki még nem töltötte be 18. életévét
 • Aki a mérkőzés napján 12 óra után küldi el tippjét
 • Aki nem lájkolja a bejegyzést

 

 1. A nyeremény leírása és beváltási feltételei:

Minden kiválasztott mérkőzés eredményére helyesen tippelők között 1 db 5.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki, mely beváltható az Érdi Optika üzletében, 2030 Érd, Diósdi út 48. szám alatt. Az utalvány (9.990 Ft vagy nagyobb értékű) napszemüveg vásárlására vagy komplett szemüveg készítésére használható fel. Egy vásárlás alkalmával 1 utalvány váltható be.

A sorsolás után a nyertesnek 5 napja van nyereménye átvételére. Az átvétel után 30 nap van az utalvány beváltására. Ha a nyertes nem veszi át nyereményét 5 napon belül, a nyeremény elveszik, pótsorsolást nem tartunk.

Az utalvány készpénzre nem váltható.

 

 1. A játék ideje: 2018. 06. 13. – 2018. 07. 15.

 

A fődíj sorsolása: 2018. 07. 18.

 

 1. A szervező kijelenti, hogy a Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyta jóvá és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz. A résztvevők semmilyen igénnyel nem fordulhatnak a Facebookhoz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]