Év végi ajánlataink

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Válasszon ajánlataink közül a kedve szerint!

 

 

 

Nem lát élesen? Eltört, ráült, régi,

javíthatatlan szemüvege?

 

 

 

 

 

Látogasson el üzletünkbe és új szemüvegéhez szemüvegkeretet most -20%, -30%, -40% vagy akár -50% kedvezménnyel vásárolhat!

Ráadásként most

Kék fény szűrő réteg – ajándékba

De mi is az a BlueControl (kék fény szűrő) réteg?

A mai modern világban szinte reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük időnket otthon és a munkahelyen egyaránt (okostelefon, laptop, számítógép, TV..) Ezek a digitális eszközök kék fényt bocsájtanak ki (high energy visible light). Mivel a képernyők minősége folyamatosan javul, az általuk kibocsájtott kék fény mennyisége is folyamatosan nő. A kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, melyeket a mindennapokban Ön is tapasztalhat:

  • piros szemek, szemirritáció
  • szemszárazság
  • homályos látás
  • szemfáradtság
  • fejfájás

A Hoya BlueControl egy olyan felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsájtott kék fényt, így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradság kialakulását.

Az akció időtartama: 2020.11.02 – 2020.12.31.

Az akció csak komplett szemüveg készítése esetén érvényes és más akcióval nem vonható össze.


Válasszon a Hoya Prémium Multifokális lencséi közül most -30% kedvezménnyel !

 

A Hoya legjobb multikokális lencséje

A Hoyalux iD MySelf a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, különös figyelmet fordítva a köztes és a közeli látómezőre.

Személyre szabott, prémium progresszív lencse

Bármilyen tevékenységet végez a mindennapjai során, a Hoyalux iD MyStyle V+ krisztálytiszta, stabil látómezőt biztosít bárhol, bármikor. A személyre szabott lencse készítésekor életstílusát és szemüvegviselési szokásait is figyelembe vesszük.

Prémium progresszív szemüveglencse

A Hoyalux iD LifeStyle3 a Hoya prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához. Prémium technológiáknak köszönhetően megszokásuk rendkívül egyszerű!

Személyre szabott beltéri szemüveglencse

A Hoyalux iD WorkStyle V+ a Hoya exkluzív, személyre szabott beltéri szemüveglencséje. A Hoya legszélesebb látómezőt biztosító beltéri szemüveglencséje, nyugodt, éles látást biztosít mind közelre, mind középtávolságra.

Az akció időtartama: 2020.11.02 – 2021. 01.31.

Az akció csak komplett szemüveg készítése esetén érvényes és más akcióval nem vonható össze.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]